duminică, 14 iunie 2015

Cristiana MPFM a primit titlul de Mireasa Saptamanii

Cristiana MPFM a iesit pentru prima oara Mireasa Saptamanii in gala Mireasa pentru fiul meu din 13 iunie 2015, dupa ce Elly MPFM primise acest titlu aproximativ 7 luni de zile.

cristiana mpfm


Clasamentul in randul fetelor din casa Mireasa pentru fiul meu a fost urmatorul: pe primul loc s-a clasat in premiera concurenta Cristiana MPFM 4, pe locul doi s-a clasat Elly, iar ultimul loc protejat de eliminari a fost Andrada MPFM. Este pentru prima data in ultimele sapte luni de competitie MPFM cand Elly nu a mai ocupat primul loc al clasamentului.
In randul baietilor nu au existat surprize, Cristian clasandu-se pe primul loc, urmat de Marian si Cristi. Cel din urma s-a salvat de la eliminare, iar Radu MPFM a intrat in cursa de eliminare.

Sursa: Alin Stoica

vineri, 12 iunie 2015

Radu si Simona MPFM, cuplu in casa Mireasa pentru fiul meu

Radu si Simona MPFM se pare ca se plac. Desi Radu MPFM tocmai ce a iesit dintr-o relatie pe care a avut-o in casa Mireasa pentru fiul meu, se pare ca a avut timp sa se apropie de Simona.

radu si simona mpfm

Radu a sustinut ca o place pe Simona, dar e convins ca nu ar putea fi impreuna cu ea din cauza relatiei pe care a avut-o cu Andrada.
Radu MPFM: „Si mie imi place Simona, dar aici nu as putea avea alta relatie pentru ca am avut o relatie cu Andrada”.
Aceasta a fost declaratia lui Radu, intr-o discutie avuta cu baietii din casa Mireasa pentru fiul meu.
Parerile din randul telespectatorilor emisiunii Mireasa pentru fiul meu sunt impartite, unii au ales deja sa il critice pe Radu MPFM pentru declaratiile facute.
„Stiam ca Radu nu o iubeste pe Andrada, a asteptat momentul asta de foarte mult timp”, a spus o telespectatoare Mireasa pentru fiul meu pe Facebook.
„Radu si Simona MPFM, va sustin!”, a replicat alta telespectatoare MPFM.

Sursa: www.alinstoica.ro